MAC OS X

apple mac logoApple MAC OS X
El nom de MAC prové dels primers ordinadors d’Apple, els Macintosh, i apartir d’aquí pren també el nom el seu sistema operatiu : MAC OS X (OS = Operator System, X és la versió 10).

Per què MAC ?

Hem apostat de valent per aquest fabricant, Apple, per la seva tecnologia, per què és fiable i robusta, simple i senzilla d’ús, compatible amb linux i windows, i avui dia podem realitzar qualsevol tasca amb un MAC. I no cal antivirus.

L’experiència, a més, ens demostra que no tenim problemes utilitzant MAC comparant amb els PC amb windows, i utilitzar unes màquines, els MAC, que no donen problemes i duren més temps que els PC és fantàstic des de tots els punts de vista.

Un factor clau és que no cal antivirus, això ho explica quasibé tot.

 

 

A a continuació indiquem amb més detall les principals raons per les quals apostem per Apple :

 • Tecnologia fiable i robusta.

  Amb un MAC es pot treballar sense sorpreses inesperades de mal funcionament.
  Les actualitzacions del sistema operatiu i de les aplicacions es poden aplicar amb total garantia.

            mac apple
 • Simple i senzill.

  La senzillesa i fàcil ús (usabilitat) són presents en tot el MAC, en l’apariència, en les aplicacions i en la configuració.

 • Compatible amb Linux i windows.

  Els MAC poden conviure perfectament en una xarxa informàtica amb d’altres equips amb sistemes operatius diferents.

  Els MAC poden ser estacions de treball o bé servidors, i totalment compatibles amb d’altres servidors windows o linux

mac book pro
mac lock
 • No cal antivirus.

  Els MAC no necessiten antivirus, poden passar sense, són opcionals, per a estar molt més protegit encara front a qualsevol tipus d’amenaces. L’estructura del sistema operatiu MAC OS fa que ja estigui preparat per a protegir-se de virus. Això vol dir, en primer lloc, que és un sistema operatiu molt robust, ja que no s’hi poden executar els virus, i en segon lloc, un estalvi econòmic i estalvi en mal de caps quan entra un virus al sistema.

  Respecte als fabricants d’antivirus que tenen solució per MAC, com és el cas de Panda, és en sí per a protegir de qualsevol cosa que pugui entrar, diferent d’un pròpi virus, que es podria executar, com spyware, adware, i de virus que sí podríen malmetre els PC amb windows connectats al MAC. Per tant és una solució opcional per a estar més protegit encara.

  Més informació a : http://www.apple.com/es/osx/what-is/security.html

 • Compatibilitat total iPhone + iPad

  La compatibilitat i integració amb iPhone i iPad és total, podem compartir correu, agenda, contactes i documents.

iphone-ipad-mbp
wifi
 • WIFI

  Tots els MAC incorporen la WIFI n de sèrie, i poden comunicar entre ells i/o amb les estacions base d’Apple, actualment de banda doble, utilitzen els 2,4Ghz i els 5 Ghz, segons el dispositiu es connecta automàticament a una banda o altre.

 • Còpies de seguretat

  Les còpies de seguretat en els MAC estan eficaçment resoltes, l’aplicacio Time Machine ve de sèrie, i ens permet fer les còpies de seguretat automàticament sobre un dispositiu extern, com el Time Capsule d’Apple. Per exemple, podem recuperar un simple fitxer perdut de fa temps, o recuperar un MAC sencer, si se’ns ha fet malvé el disc dur i l’hem canviat per un de nou, ens quedarà el MAC idèntic a tal com el teniem.

time-machine-logo
Un MAC no es pot comparar amb un PC, són 100% diferents.